onsdag 2 december 2015

Ljus i mörkret


Det är så härligt att äntligen få tända julbelysningen i växthuset. I år har den två belysningar. Dels takkronan på bilden, dels en slinga med lampor som går runt omkring växthuset och som lyser upp betydligt mer.

Jag gillar den på bilden bäst. Och så tycker jag att det är underbart att det finns blommor som cyklamen. De röda och vita passar så bra i advent och klarar sig trots att nätterna ibland är flera minus kalla.

3 kommentarer:

  1. Så trevligt med en julblogg! Nu vet jag ju inte på vilken jag ska kommentera :) Men eftersom vi befinner oss i julmånaden så får det bli här. Jag bara älskar din header. Du bor så himla fint och ert uterum är så fantastiskt fint! Och med snön utanför fönstren ... mmm. Vackert!

    Så mycket pyssel du håller på med. Såg att du bakat pepparkakshus. Det gjorde jag förr. Minns att jag gjorde ett som var en kopia av radhuset vi bodde i. Gjorde till och med spröjsar för fönstren och hade belysning i det. Men vilket jobb det var.

    Du frågade lite om Madeira. Tänkte bara tala om att jag gjort ett inlägg nu och det kommer att komma flera. Som vanligt hade jag så många bilder med mig hem att jag var tvungen att dela upp dom i olika inlägg :)

    Ha en fortsatt skön adventsvecka innan det är dags att tända ljus nummer två!

    Kram Anita

    SvaraRadera
  2. Jag blev så inspirerad av att göra adventsljust i växthuset. Men det blev inte så bra, för våra väggar av plast, släppte inte igenom så mycket ljussken. Dessutom kom vi på, att växthuset ser vi inte från huset precis, om vi inte tittar just efter det. / Britt

    SvaraRadera
  3. Vilken helmysig julblogg du har!

    SvaraRadera